2010. december 30., csütörtök

Darts 2010 - a Dartsvilág olvasóinak szemével

Alábbi írást maguk az olvasók írják, ha élnek a felkínált lehetőséggel. Szilveszterkor megjelenik majd egy PDC-s összefoglaló a 2010-es esztendő emlékezetes eseményeiről itt a Dartsvilágon, ennek apropóján jött az ötlet, hogy olvasóink is írják meg, ők mire emlékeznek majd a 2010-es évből, ha a dartsra gondolnak.



Várjuk tehát a megjegyzésekben a hozzászólásokat, beírásokat, ezt az írást az olvasók szerkesztik egymásnak, annak tartalma és terjedelme kizárólag olvasóinkon múlik. Nyugodtan lehet személyes, hazai vonatkozású, avagy nemzetközi emlékekről írni. Lehet az a játék közben átélt emlékezetes momentum, avagy nézőként élőben, vagy csak a tv-ben, internetes közvetítés alkalmával átélt felejthetetlen pillanat.

Írhat az is, aki életében először vett nyilat a kezébe (vagy még ezt is csak tervezi), de akár olyasvalaki is, aki a 9-nyilasra dobott rá és csak a dupla hiányzott a világraszóló sikerhez.

A Dartsvilág ezennel átadja a szót:

3 megjegyzés:

  1. Azt hiszem idén a legnagyobb durranás Taylor-é volt, amikor a Premier Liga döntőjében 2 9-nyilast dobott. Mai napig megborzongok, mikor visszanézem a felvételeket. Aztán ahogy Taylor zsinórban begyűjti a nagy tornák trófeáit a Premier League után(UK Open, World Matchplay, European Championship). És az ezt követő visszaesése. Wade felpörgése. Beleértve azt is, h a Grand Slam döntőt elbukta. Ott éppen a BDO rázta meg a PDC hatalmát. A csapat-világbajnokság egy óriási ötlet volt, amit szerintem lehet még színezni. Talán a 2 világelső kiesése sem tett jót. Tetszett még, h idén a nők is nagyobb figyelmet kaptak, illetve az U21. Taylor 2. helyezése a BBC Sports Personality of the Year szavazáson, ami sokat jelentett ennek a sportnak. Hazai viszonylatban a mi Premier Ligánkat tartom jó ötletnek, bár szerintem hiányzik pár név:( Én jómagam is játszom, idén év elején kezdtem el klubban a "komoly" edzést. Sajnos a hazai dartséletről nagyon rossz a véleményem, rossz látni, h mennyire nincs meg a kellő népszerűsége és a szervezettség hiánya. A hazai tv közvetítések eltűnését sajnálom. Remélem a jövő év még egyszer ennyit ad nekünk és hazánkban is fejlődik a dartsélet. Innen Szombathelyről üdvözlöm Palit, az egykori alapítót:) Ja és KÁMON WADE!!!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Legó a bátorságot, hogy elkezdted! Csak biztatni tudok mindenkit a folytatásra.
    Azért egy szösszenet tőlem is, máshol ezt úgysem írtam meg. Bezzeg Nándi a bécsi WDF tornán bizony rádobott egy 9-nyilasra, de mivel a duplát elhibázta, ő maga úgy kommentálta az eseményt, hogy nincs miről beszélni, mert nem történt semmi. A többiek azért nem egészen így érezték, s kérdeztek engem is, hogy mit szólok hozzá, ugye láttam. Sok mindent láttam a Nánditól az idén (erről majd a szilveszteri PDC-s összefoglalóban lehet is itt olvasni), mivel azonban szégyenszemre ezt éppen nem láttam, bár ott voltam, valahogy ki kellett vágni magam és ezt válaszoltam: "Nem maradtam le semmiről, de ha majd megdobja a duplát is, azt látni fogom." Egyébként bár az év abban a szakaszában tényleg szinte minden héten dobott valaki egyet, csak pont az a hétvége maradt ki ebből a nem mindennapi attrakcióból, még pont bele is illett volna a nagyok sorozatába. De az se baj, ha a Taylor (???) elleni bemutató mérkőzésre tartogatja... :-)

    VálaszTörlés
  3. Na ez meglepett, mert ez a hír nem jutott el hozzám, h 9-nyilast hibázott.Jó, sok mindent kihagytam, de kicsit összekapva írtam, ami épp eszembe jutott:)

    VálaszTörlés