2010. december 10., péntek

Szavazat számláló - Phil Taylort várjuk

Lezárult a Dartsvilágon az első igazi szavazás. A kérdés úgy szólt: "Kit látnál szívesen jövőre Budapesten a Vasas Centenáriumán?" - hiszen az előzetes ígéretek szerint a Vasas Centenáriumi Darts Liga jövő tavaszi döntőjére egy PDC-s vendéget is várhatunk, méghozzá valakit a világranglista első öt helyezettje közül.

Igen szép számú, 186 szavazat érkezett az olvasóktól (ezúton is köszönet érte!), akiknek valamivel több, mint a fele Phil Taylort látná szívesen élőben is Magyarországon.  Őt fele annyi szavazattal követi Simon Whitlock, majd tovább felezve a voksokat James Wade és Raymond van Barneveld lenne a szívesen látott vendég.

Minden bizonnyal jó hír a többségnek, hogy Taylor vitathatatlan népszerűsége miatt, kifejezetten ő az elsőszámú célpont, a szponzorok határozott kívánsága is az, hogy "The Power" mérkőzzön meg jövőre Budapesten Bezzeg Nándorral, a jelenlegi egyetlen magyar PDC-s játékossal a TV-kamerák jelenlétében.

Vajon Budapesten is Phil Taylor tűnik-e majd fel, ha oszlik a füst?

Mindehhez "már csak" egy megállapodás szükségeltetik a tizenötszörös világbajnokkal. Ez irányba már megtörténtek a kezdőlépések.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon várom már a végeredményt hogy jönni e fog a Darts sport legendája vagy sem, én örülnék neki nagyon. Aztán Hajrá Nándi, mutasd meg hogy a magyarok is ugyan olyan jó dartsosok mint az angolok. Sajnos Taylor az esélyesebb ehhez kétség nem fér hozzá, de ha már Wade-et is legyőzte akkor Taylort is megfoghatja, főleg úgy hogy most nem volt nagy sikere az elmúlt hónapokban Taylornak a nagy tornákon.

    VálaszTörlés