2010. december 24., péntek

Szavazz az év játékosára a PDC-nél!

December 30-án éjfélig adhatók le a szavazatok a PDC Fans Player of the Year (szurkolók által megválasztott év játékosa) díjra, melynek átadására az éves díjátadó vacsora keretében, közvetlenül a világbajnokságot követően, 2011. január 4-én kerül sor Londonban.



Az elmúlt évben Phil Taylor vehette át a díjat immár sorozatban harmadik éve, utoljára 2007-ben kapta ezt más, akkor Raymond van Barneveld lett a közönségdíjas.

A PDC 32 legjobb játékosára lehet szavazni, köztük Taylorra, van Barneveldre és a világranglista második James Wade-re is, aki az idén a Bodog.com World Grand Prix-t és a Championship League Darts-ot is megnyerte.


Van Barneveld az idén a Premier League-ben és a World Matchplay-en is dobott 9-nyilast, ezen túlmenően pedig az elmúlt héten Co Stompe-val az oldalán - akire szintén lehet szavazni -  megnyerte az első World Cup of Darts-ot, azaz a Csapat Világkupát.

Ott van a jelöltek között az év eleji Players Championship döntőjének győztese Paul Nicholson, és a nagy versenyek döntőiben szerepelt Gary Anderson, Wayne Jones, Adrian Lewis, valamint Mervyn King is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése