2012. január 2., hétfő

A (PDC) VB-k történetének varázslatos pillanatai - 8. rész

Rod Harrington rutinos kommentátorként már más szemmel nézi a játék szépségeit, mint egy-egy aktív játékos. Ő sokkal inkább figyeli azokat az apróságokat is, melyek a kívülálló számára talán észrevétlenül maradnak, ám egész mérkőzéseket, vagy ahogy a példa is mutatja, akár egy világbajnoki címet is jelentősen befolyásolhatnak. Így a kérdés kapcsán is erre helyezi a hangsúlyt, amikor legemlékezetesebb világbajnoki élményét eleveníti fel.

"Én mindenképpen a 2007-es van Barneveld - Taylor döntőt említem, amely minden idők legjobb fináléja volt, hiszen végül döntő legbe torkollott a mérkőzés. Soha nem tudom elfelejteni, mert bullra dobás volt a mindent eldöntő leg előtt és Barney külön kérte, hogy hagyják benne a táblában a Taylor által dobott nyilat - az ő dobása pedig arról csúszott bele a tábla közepébe. Annak köszönhetően kezdhette az utolsó leget és nyerte meg vele a világbajnokságot. Hihetetlen egy mérkőzés volt, de ahogy azt végül megnyerte, az annak a bullra dobásnak és egy csöppnyi szerencsének a következménye volt."

(Forrás: skysports)

Bár ez a videó már látható volt egy korábbi részben, kérdés hányan figyelték meg benne, amiről Rod Harrington beszélt (0:41 másodpercnél)



A korábban megjelent részek:

Rod Harringtonnal a sorozat befejező részét olvashatták.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése