2011. december 30., péntek

A (PDC) VB-k történetének varázslatos pillanatai - 4. rész

A VB-élménytörténeti sorozatban a tizenötszörös világbajnok után ezúttal az egyszeres, ám aktuálisan címvédő Adrian Lewis következik. Ő is azok játékosok közé tartozik, akik e cikk megjelenésének pillanatában még játékban vannak az idei sorozatban is, tehát akár napokon belül felülírhatják az alábbiakban elhangzottakat. 



"Számomra mindennél többet jelentett a tavalyi világbajnoki cím - azt még a közben elért 9-nyilasnál is többre tartom. Az igazat megvallva Gary Anderson olyan szinten dobta az értékesebbnél értékesebb dobásokat ellenem, hogy mire a mérkőzés felénél jártunk már el is felejtkeztem a 9-nyilasomról. Az annyira az elején volt még, hogy utána kizárólag csak arra koncentráltam, hogy sikerüljön a győzelmet kiharcolnom."

"Ha nézőként tekintek a kérdésre, akkor 2007-es Taylor - Barney-t kell említenem. Otthon néztem és egyik ámulatból estem a másikba, annyira izgalmas volt. Phil hamar előnyre tett szert, de Barney úgy elkezdte szórni a 180-akat, hogy Phil azt se tudta merre nézzen. A végén pedig el is veszítette a mindent eldöntő leg (hirtelen halál) során. Micsoda mérkőzés volt!"

(Forrás: skysports)

Bár Lewis számára a világbajnoki címhez képest jelentéktelen esemény volt a döntőbeli 9-nyilasa, a közönség szempontjából alapvetően határozta meg a mérkőzés hangulatát 



A korábban megjelent részek:

December 31-én a világbajnoki szünnapra való tekintettel két rész jelenik meg majd a sorozatból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése