2011. december 31., szombat

A (PDC) VB-k történetének varázslatos pillanatai - 6. rész

A skysports Paul Nicholsont is megszólította a világbajnoki emlékek sorozatban. Az ausztrálok újabb nagyszerű játékosára azonban még sok feladat vár, hogy maga is a világbajnokságon nagyot alkotott játékosok közé kerülhessen. Ha csak a közönséggel való törődésről lenne szó, akkor már ott lenne a dobogó közelében, ám a show mellett itt a játékra is folyamatosan nagy hangsúlyt kell helyezni, hogy a trófea közelébe kerülhessen valaki.

"Személyesen az Adrian Lewis elleni 2009-es második fordulóbeli mérkőzésem a legszebb eddigi emlékem. Dennis Priestley-vel is játszottam abban az esztendőben, ami szintén egy jó meccs volt volt, de a Lewis elleni egy akkora mérkőzés volt, hogy a szurkolóim és a barátaim is azt állítják, hogy ez volt az eddigi legnagyszerűbb, amit tőlem láttak. Rengeteg 180-ast és száz fölötti kiszállót dobtunk, nagyszerű látványosság volt."

"Gyerekkoromból talán az 1992-es döntőt választanám, melyet Taylor vívott Mike Gregory-val. Sokáig fent maradhattam aznap este a szüleimmel, és még a mai napig is úgy gondolom, hogy az volt minden idők legjobb fináléja.

(Forrás: skysports)

Következzen tehát a 2009-es Lewis - Nicholson csata befejező része


A korábban megjelent részek:

A következő rész Újév napján jelenik meg majd a sorozatból.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése