2012. január 1., vasárnap

A (PDC) VB-k történetének varázslatos pillanatai - 7. rész

Gary Anderson is közel állt hozzá, hogy még játékban érje az idei világbajnokságon is ennek a cikknek a megjelenése, ám az ezt megelőző utolsó körben ő is elbúcsúzott már a 2012-es világbajnokságtól. A tavalyi döntős már az idei vb legnagyobb favoritjának számított Phil Taylor kiesését követően, ám nem sikerült megfelelnie az elvárásoknak a Premier League ezévi győztesének. Tavaly azonban nagyszerű produkcióval rukkolt elő az Ally Pally-ban.
 
"Leginkább azt mondanám, hogy számomra az, ahogy az egész tavalyi világbajnokságon játszottam. Az egész torna során végig jól ment a játék, ami jelentős változás volt a korábbiakhoz képest, ugyanis a világbajnokságokon rendszerint borzalmasan szerepeltem. Úgyhogy igazán jól esett, hogy annyi jó mérkőzést játszhattam. A döntő már sajnos nem sikerült annyira tökéletesre, ám Adrian ott nagyszerű volt, a 9-nyilassal pedig még különlegesebbé is tette az estét."

"Én egyébként nem szoktam különösebben sok dartsot nézni, de arra az egyre emlékszem, amikor Wilsont és Bristow-t láttam (az 1989-es döntőben). Wilson már 5-0-ra vezetett, amikor Bristow-nak sikerült kiegyenlítenie, mielőtt Jocky végül megnyerte."

(Forrás: skysports)

Így kezdődött, majd pedig így végződött 1989-ben a darts vb közvetítése



A korábban megjelent részek:

A sorozat befejező része január 2-án, a világbajnoki döntő napján jelenik meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése