2011. december 28., szerda

A (PDC) VB-k történetének varázslatos pillanatai - 2. rész

A (PDC) World Darts Championship történetének kiemelkedő pillanatait bemutató sorozatában ezúttal Mark Walsh eleveíti fel emlékeit. A címhez pedig egy kis kiigízítást: előfordulnak olyan visszautalások is néhány idősebb játékosnál, akik még a PDC 1992-es megalakulása (és első, 1994. évi világbajnoksága) előtti időszakból idéznek fel momentumokat, így azokra egyszerűen, mint akkori egyetlen darts világbajnokság eseményeire kell tekinteni.

"Minden alkalommal hátborzongató érzés tölt el, amikor belépek a kapun. Ez egy varázslatos hely, hatalmas helyiség, a színpad lenyűgöző, a közönség pedig fantasztikus. Különleges érzés már csak önmagában sétálgatni is a színpadon."

"Visszatekintve azt kell, hogy mondjam, Keith Deller Eric Bristow elleni 1983-as mérkőzése nagyon nagy hatással volt rám."

"De emlékszem Phil Taylorra Mike Gregory ellen 1992-ből. Gregory-nak több nyila is volt a győzelemhez, de nem sikerült befejeznie a mérkőzést, Phil Taylor pedig visszajött a mérkőzésbe és meg is nyerte azt. Ez volt az egyik legjobb döntő, amit valaha is láttam. 
  
(Forrás : skysports)

A Phil Taylor - Mike Gregory legendás döntő utolsó legje látható az alábbi videón





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése