2011. december 27., kedd

A (PDC) VB-k történetének varázslatos pillanatai - 1. rész

A mai naptól a világbajnokság zárónapjáig tartó sorozat indul a Dartsvilágon melyben hét nagyszerű aktív játékos és Rod Harrington elevenítik fel a világbajnokáságok történetének számukra legemlékezetesebb momentumait, történt az akár az Alexandra Palace-ban vagy korábban a Circus Tavern-ban. A lényeg, hogy minden egyes felejtethetetlen pillanat a PDC World Darts Championship történelmének egy-egy kiemelkedő eseménye volt. A sorozatot Colin Lloyd-dal kezdjük. 

"A saját szemszögemből 2002-ig kell visszamenni az időben, amikor bejutottam az elődöntőbe. Ez volt a legjobb eredményem a vb-ken, ahol is 6-4-re kikaptam Peter Manley-től. Roppant csalódott voltam, mert úgy véltem, hogy képes leszek akár a döntőig is eljutni."

"Nézőként mindig is emlékezni fogok a 2004-es Kevin Painter - Phil Taylor mérkőzésre. Az volt Kevin legnagyobb esélye, hogy világbajnok legyen, hiszen már-már győztesnek érezhette magát, ám végül Phil fordított és nyert.

"Szintén emlékezetes a 2007-es Barneveld - Taylor döntő. Én már 3-0-ra vezettem Raymond ellen a torna korábbi szakaszában, és onnan kaptam ki 4-3-ra. Ő pedig végül megnyerte a világbajnokságot. Akkora izgalmak a végén pedig talán még soha nem voltak korábban."

"Egy még korábbi, amit sokan elfelejtenek, amikor 2003-ban John part legyőzte Phil Taylort. Fantasztikus egy mérkőzés volt. Csak fel kell menni a YouTube és megnézni azt az ünneplést. Abból is látható, hogy mit is jelentett ez a számára."

(Forrás: skysports)

Végül pedig az említett YouTube video a 2003-as John Part - Phil Taylor döntő összefoglalójával


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése