2011. december 31., szombat

A (PDC) VB-k történetének varázslatos pillanatai - 5. rész

Sokat mondó, hogy a cikkhez egy aktuális Barneveld fotó felkutatásához a világbajnokság első fordulójának képgalériáját kellett végigböngésznem...A Nagy Medve idén már a nyitókörben búcsút intett az Alexandra Palace-nak. Barney néhány nappal később elismerte, hogy csak saját magát okolhatja a vereségéért, borzasztóan játszott, és elnézést kért a mérkőzést követő viselkedéséért is. Most azonban a legszebb napjairól emlékezünk meg az alábbiakban, saját legnagyobb világbajnoki élményeit felidézve.
 

"Számomra mindenképpen a 2007-es győzelmem a csúcs. Az volt az első évem a PDC-nél és nagy reményekkel vágtam neki. Elég jól is éreztem magam akkortájt, nem tartottam senkitől sem, és a felkészülésem is rendben volt."

"A második fordulóban egy borzasztóan szoros mérkőzést vívtam Colin Lloyd-dal, amely a hirtelen halálba torkollott, azt követően azonban további szettveszteség nélkül jutottam a fináléba. Ott következett az a hősies mérkőzése Phil-lel. Úgy vélem, a népszerűségem azóta is töretlen, hogy sikerült megnyernem azt a döntőt, és azóta szeret igazán a közönség."

Mi tagadás, sokaknak hiányzik manapság, hogy azt a Barneveldet láthassák újra a táblák előtt, ám idei teljesítményét követően még a Premier Leage-beli helye is abszolút bizonytalanná vált a hollandok legnépszerűbb játékosának. 

(Forrás: skysports)

Sokszor került már szóba ebben a sorozatban a legendás, 2007-es Barneveld-Taylor világbajnoki döntő, így hát következzen annak a befejezése


A korábban megjelent részek:

A következő rész még szintén ma jelenik meg majd a sorozatból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése