2011. március 23., szerda

Vasas Centenáriumi Darts Liga - 5. játéknap előzetes

Meglehetősen hosszúra nyúlt, mintegy másfél hónapos kihagyást követően az ötödik forduló mérkőzéseivel folytatódik a Vasas Centenáriumi Darts Liga versenysorozata szerda este a Premier Sport Pubban. A Dartsvilágon ismét helyszíni fényképes tudósítás olvasható majd a mérkőzésekről, ráadásul az eddigieknél is élőbb eredmény követéssel.


Amint a bevezetőben is olvasható, az aktuális forduló is az eredeti helyszínen kerül megrendezésre és a rendezők a tv-felvételről is letettek a helyosztók kivételével - amint erről olvashattak a múlt heti Sütő Andrással készült interjúban.

Szintén abban az írásban tettem rá ígéretet, hogy két újdonságról is beszámolok. Az egyik az eseményt csak távolról, az interneten követők számára jelenthet érdekességet, nevezetesen hogy a tervek szerint az eredmények alakulása, valamint a mérkőzések statisztikái folyamatosan, 12 másodpercenkénti automatikus frissítéssel követhetők az interneten a Dartsvilág jóvoltából. Ennek elérhetősége a mérkőzések idején megjelenő írásban közzé lesz téve, de az aktuális linkek között már most is megtalálható.

A másik a mérkőzéseket a helyszínen megtekintők számára elérhető - ezzel is fokozva az élő szurkolás varázsát -, egy tippjáték, melyben a mérkőzések eredményeire lehet egy totószelvényt leadni, és a helyesen tippelők értékes darts felszereléseket nyerhetnek. Érdemes tehát időben érkezni, hiszen a tippszelvények az első mérkőzés megkezdéséig dobhatók be a helyszínen.

Az 5. forduló menetrendje
2011. március 23., szerda
19:00 Darányi Zoltán- Rucska József
19:50 Balogh Béla - Kulcsár Attila
20:40 Székely Pál - Melisek Zsolt
21:30 Végső János - Mészáros Zsolt





A résztvevő játékosok bemutatkozó anyagai az alábbi linkeken elérhetők:
(2) Végső János


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése