2011. január 12., szerda

A Vasas CDL játékosai (6) - Balogh Béla

Pontosan egy hét van már csak hátra a folytatásig, január 19-én a harmadik fordulóval az idén is kezdetét veszi a Vasas Centenáriumi Darts Liga tavaszig tartó sorozata. A bemutatkozásoknál változik a sorrend, a korábban beharangozottakkal ellentétben ezúttal Balogh "Öcsi" Béla kerül sorra, aki mindig is készségesen áll rendelkezésemre, ezt a bemutatkozó anyagot is az első között kaptam meg tőle, nem rajta múlt tehát a mostani megjelenés.


Adatlap:
Név: Balogh Béla
Születési év: 1964
Lakóhely: Budapest
Mióta dartsozik: 1995
Egyesülete: Vasas SC
Használt nyíl: Unicorn 2010 World Champion Bob Anderson (21g)
Művészneve: Öcsi
Bevonulózene címe és előadója: Sex Bomb - Tom Jones
Legfontosabb eredményei: 2002 - Steel és Soft egyéni Magyar Bajnok
                                        2002 - Az Év Játékosa
                                        Sokszoros magyar válogatott
                                        2002 - Soft csapatban Európabajnok (St. Johann - Ausztria)
                                        2002 - Soft Tripla Mix Világbajnok (Spanyolország)
Eddigi eredményei a Vasas Centenáriumi Darts Ligában:                                                                                     1. forduló: Darányi Zoltán 6-4
                                                                                  2. forduló:  Végső János 6-4
Olvasói várakozások: 319 szavazatból 27-en (8%) várják a csoportkör első helyére - ezzel pillanatnyilag a 4-7. legesélyesebbnek tartják a győzelemre


Mit éreztél, amikor megkaptad a meghívást a Vasas Centenáriumi Darts Ligára?
A felkérésnek nagyon örültem, de ugyanennyire meg is lepett. Most vannak nálam fajsúlyosabb játékosok is, de azért megmutatom, hogy az "öreget" nem lehet még leírni. A rendezvény példa értékű lehet a dartsosoknak, úgy a játékosok, mint a vezetők számára egyaránt. Most eléggé fókuszba kerülhet az internet, ill. a  televízió jóvoltából a darts, így toborozhatnak a hozzáértők új játékosokat.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a sorozatnak és milyen hosszabb távú céljaidat szolgálja?
- Mindenféleképpen szeretnék bejutni a döntőbe, és ott már minden lehetséges. Álmok, vágyak tekintetében az első két hely bármelyike jó.

Melyik PDC-s sztárt látnád szívesen vendégként a jövő tavasszal és miért éppen őt?
Természetesen Phil Taylor a KIRÁLY, de nekem Mervyn King a nagy kedvencem.




Honnan kaptad a művészneved?
Az "ÖCSI" becenév családi ajándék, a nagymamámtól kaptam. Ott nevelkedtem, és mindig a nálam idősebb srácokkal lógtam. Szegény nagyi tudta, hogy ki-kicsoda. Hát így ragadt rám, és azóta is ezt használom.

Hogyan választottad ki a bevonulózenédet, illetve miért ezt a zenét választottad?
A bevonulózenémet "kis" segítséggel választottam. Amúgy is Tom Jones az egyik  kedvencem, most pont illet rám ez a száma.

Mi a benyomásod az eddigi fordulókról, hogyan élted át, hogyan kezelted ezt az új helyzetet, milyen érzés ilyen körülmények között játszani?
Az eddigi rendezés hozta az elvártakat. Ugyan voltak apró gikszerek, de ezeket ki lehet küszöbölni a továbbiakban. Nekem ez a verseny nagyon tetszik, remélem a közönségnek is. A színpadon való játékot szokni kell. A kamerák, a lámpák mind új dolgok, amihez még nem szoktunk hozzá, ezt a dobott átlagok is jelzik. A következő fordulók már izgalmas, jó csatákat hoznak majd.


A következő bemutatkozás Rucska Józsefé lesz.

A korábbi bemutatkozások:
(2) Végső János


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése