2011. január 7., péntek

A Vasas CDL játékosai (5) - Székely Pál

A most zajló Lakeside-i BDO Világbajnokságon a legjobb nyolcnál járó mezőnyben van egy Garry Thompson nevű úriember is. Két hónappal ezelőtt ő is kénytelen volt megtanulni Székely Pál nevét, aki a prágai WDF tornán gyors búcsúra kényszerítette a rutinos angolt. Palinak a Vasas CDL sorozatán azonban nem a várakozásai szerint alakult a rajtja, de saját bevallása szerint is meglepetésre készül az idei évben. 


Adatlap:
Név: Székely Pál
Születési év: 1972
Lakóhely: Szigetszentmiklós
Mióta dartsozik: 1998
Egyesülete: Soul Darts Club
Honlapja: http://www.pengeblog.hu/ 
Használt nyíl: Unicorn Catalist (24g)
Művészneve: Penge (Blade)
Bevonulózene címe és előadója: Star Trek - Enterprise Intro
Legfontosabb eredményei: 6 x csapatban Magyar Bajnok
                                        3 x Magyar válogatott
                                        2010 - 33. hely Prágában a WDF-BDO tornán (388 induló)
                                        2010 - Közép Európai Mini Premier Leauge 2. hely
                                        2006 - WDF Hungarian Open 2. hely
Eddigi eredményei a Vasas Centenáriumi Darts Ligában:                                                                                     1. forduló: Végső János 4-6
                                                                                  2. forduló:  Darányi Zoltán 4-6
Olvasói várakozások: 293 szavazatból 14-en (4%) várják a csoportkör első helyére - ezzel pillanatnyilag őt tartják a legkevésbé esélyesnek a győzelemre


Mit éreztél, amikor megkaptad a meghívást a Vasas Centenáriumi Darts Ligára?
A rendező Sütő András már egy ideje gondolkodott egy ilyen típusú rendezvényben, és már tavaly is kaptam egy meghívást, de akkor a rendezvény nem jött össze. Ezért amikor felhívott, azonnal igent mondtam, mert az volt az álmom, hogy ilyen típusú versenyrendszerben mérettessem meg magam.

Milyen célokkal vágtál neki ennek a sorozatnak és milyen hosszabb távú céljaidat szolgálja?
- Az volt az elsődleges célom, hogy a tőlem telhető legjobb játékkal bejutni a 4-es döntőbe. Minden olyan megmérettetés, ami arra sarkall, hogy minél jobb játékot produkáljak és többet edzek, az elősegíti azt a célomat, hogy játszhassak egy nagy nemzetközi torna televíziós mérkőzésén.

Melyik PDC-s sztárt látnád szívesen vendégként a jövő tavasszal és miért éppen őt?
Én a listán szereplő bármelyik sztárt szívesen látnám.Honnan kaptad a művészneved?
Még a szombathelyi klubban kaptam ezt a nevet. A Penge című filmben a kezdő jelenetben a főhős megjelenik és eláll mindenkinek a szava. Ekkor megropogtatja a nyakát és azt mondja "Kezdjük!". Na én Szombathelyen ilyen nyakropogtatással kezdtem minden mérkőzésemet - és mostanában is.

Hogyan választottad ki a bevonulózenédet, illetve miért ezt a zenét választottad?
- "A bevonulózene választás szerintem kényes téma. Az esetek többségében azt látom, hogy a játékosok megpróbálnak megfelelni bizonyos trendeknek: divatos legyen, pörgős legyen, bulizós legyen, magyar legyen, rólam szóljon a szöveg, hozzám szóljon a zene. Ezek közül szerintem a két legfontosabb, hogy rólam szóljon és hozzám szóljon. A zenének olyannak kell lennie ami felkészít, fókuszál az előtted álló feladatra. Én így kerestem bevonuló zenét (...)." - Penge teljes írása erről a kérdésről saját honlapján jelent meg 

Mi a benyomásod az eddigi fordulókról, hogyan élted át, hogyan kezelted ezt az új helyzetet, milyen érzés ilyen körülmények között játszani?
Nagyon jó szervezés, nagyon jó hangulat. Mindannyiunknak szokni kell a környezetet és azt, hogy abban a 40 percben a lehető legtökéletesebben kell játszanunk. Sajnos az eddigi mérkőzéseimre rányomta a bélyegét a magánéletbeli probléma, és ezt is meg kell tanulni kint hagyni. Nekem nagyon jól jött ez az 5 hét pihenő, így rá tudok hangolódni a következő mérkőzésekre és rendezni tudom a soraimat. Tudom, hogy a szavazók nem bíznak a győzelmemben, de meglepetést fogok okozni.


A következő bemutatkozás Darányi Zoltáné lesz.

A korábbi bemutatkozások:
(2) Végső János


10 megjegyzés:

 1. Unicorn Catalist (24g) ?????????
  Ez egy kicsit tág fogalom, a Catalyst legalább 4 féle stílusban kapható.
  G. Tamás

  VálaszTörlés
 2. Watch English Sub 9anime Online Free HD
  Watch Anime Online in high quality with English SUB, watch Online 9anime videos and Download High Quality Anime Episodes for free.

  VálaszTörlés
 3. You can watch there 9anime and all about entertainment.

  VálaszTörlés