2011. március 23., szerda

Vasas Centenáriumi Darts Liga - 5. játéknap

Az ötödik fordulót követően a nyolc résztvevőből még heten bejuthatnak a végső helyezéseket eldöntő rájátszásra, azaz odaérhetnek az első négy hely valamelyikére. A két döntetlennel induló forduló második felében két meggyőző győzelem született. A tabellát továbbra is Darányi Zoltán (a képen) vezeti. Ugyanakkor Phil Taylorral megszakadtak a tárgyalások, minden bizonnyal más világbajnokot láthatnak majd helyette élőben is a magyar dartsrajongók.
Sütő András a verseny szervezőbizottságának vezetője arról tájékoztatott, hogy miután a sokadik határidőre sem érkezett végleges válasz Phil Taylor menedzsmentjétől, tovább már nem várnak a bizonytalan kimenetelű egyeztetéssel. Közeledik ugyanis a versenysorozat vége, fix időpontra, fix világsztárral szeretnék meghirdetni a rájátszást. Ennek érdekében két másik világbajnokkal, Adrian Lewis-zal és Raymond van Barneveld-del kezdődtek meg a tárgyalások egyikük budapesti fellépése érdekében.


Az 5. forduló eredményei
Darányi Zoltán (74,35) - Rucska József (72,85) 5-5
Balogh Béla (67,76) - Kulcsár Attila (69,51) 5-5
Székely Pál (67,94) - Melisek Zsolt (69,12) 6-3
Végső János (75,06) - Mészáros Zsolt (68,64) 6-2A következő, 6. forduló időpontja: 2011. április 20. (szerda)
Az utolsó, 7. forduló időpontja: 2011. május 11. (szerda)


Fotók és statisztikák a mérkőzésekről:

1. mérkőzés: Rucska József - Darányi Zoltán2. mérkőzés: Kulcsár Attila - Balogh Béla3. mérkőzés: Székely Pál - Melisek Zsolt4. mérkőzés: Mészáros Zsolt - Végső János2 megjegyzés:

  1. Úgy gondolom már akkor is szerencsések lennénk ha a világranglista első 32 játékosa közül érkezne valaki.

    VálaszTörlés
  2. click this over here now website here you can check here find out here now pop over to this web-site like this

    VálaszTörlés