2010. november 12., péntek

Új szponzor a PDC-nél

A 2010. évi Grand Slam of Darts torna szponzora a Daily Mirror. Az eseményt Daily Mirror Grand Slam of Darts elnevezéssel november 13-21. között rendezik a wolverhamptoni Civic Hallban, melyen 32 világnagyság száll harcba 400.000 angol fontnyi összdíjazásért, az ITV4-es csatorna élő közvetítése mellett.


Az új támogató megjelenése feltétlenül jó hír mind a PDC, mind pedig az egész darts sport számára, különös tekintettel arra, hogy a hagyományos dohány/ital/szerencsejáték köréből származó szponzorok után immár egy sokkal inkább "családbarát" hirdető adja a nevét és pénzét darts rendezvényhez.


A tekintetben is nagy várakozások előzik meg a Daily Mirror bekapcsolódását, hogy bár az írott sajtó eddig is beszámolt a dartsról, legalábbis "Taylor / Adams nyerte xy tornát tegnap" szinten, ezúttal viszont a keddi szám egy nyolcoldalas kivehető mellékletet tartalmazott a darts torna beharangozójával.

"Nagy örömmel üdvözöljük a Daily Mirrort, mint a Daily Mirror Grand Slam of Darts torna névadó szponzorát. Sokat fejlődött ez a verseny a 2007-es bevezetése óta, és egy ilyen jó nevű, rendkívül népszerű napilap támogatása további biztos hátteret nyújt a népszerűsége növeléséhez. A darts ezekben a nehéz időkben is szerez kiemelkedő anyagi támogatást biztosító szponzorokat, bízunk a Daily Mirrorral kötött hosszútávú és sikeres együttműködésben is" - monda el Barry Hearn, a PDC elnöke.

Richard Wallace, a Daily Mirror szerkesztője is örömmel üdvözölte a megállapodást: "Ez egy ideális partnerkapcsolat a Mirror és olvasói számára, és alátámasztja az elkötelezettségünket, valamint a hosszútávú befektetési szándékunkat a sport terén."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése