2010. november 21., vasárnap

Daily Mirror Grand Slam of Darts - elődöntők

Vasárnap este kilenc órától Scott Waites-James Wade döntőre kerül sor a Daily Mirror Grand Slam of Darts kilencnapos versenyének lezárásaként a wolverhamptoni Civic Hallban. Az elődöntőkből a tavalyi finalista Scott Waites jutott be elsőként az esti döntőbe a szombaton Taylort verő Steve Beaton legyőzésével, majd James Wade nem volt tekintettel a hazai közönségre, és kedvencüket legyőzve jutott a fináléba. A verseny negyedik évében biztosan új győztest avatnak, miután az eddigi mindhárom alkalommal győztes Phil Taylor ezúttal az elődöntőbe se került be.


Az elődöntők eredményei:
Steve Beaton - Scott Waites 9-16
Wayne Jones - James Wade 6-16

Az elődöntők hivatalos fotógalériája itt tekinthető meg.


A mérkőzésekről:


Scott Waites: "Nagyon büszke vagyok rá, hogy egy év után újra döntőt játszahok itt. Úgy jöttem ide, hogy szeretném felülmúlni a tavalyi eredményemet, így nagyon remélem, hogy most már elérem a célomat és este a magasba emelhetem a trófeát."




James Wade: "A első tizenegy leg volt a mérkőzés kulcsa, amikor is a legjobbkor dobtam a megfelelő kiszállókat. Nagyon boldog vagyok, hogy döntőt játszhatok, de ezzel a munka még nincs elvégezve. Tovább kell csinálnom, és meg kell nyernem az esti mérkőzést is."
Wayne Jones: "További hat-hét olyan leget is megnyerhettem volna, melyeket végül elveszítettem, de csapnivalóan dobtam a kiszállókat, e miatt csalódott is vagyok. Az első tíz legben kitűnően játszottunk mindketten, csak én képtelen voltam a duplákat eltatálni a végén. Ha jobban ment volna befejezés, sokkal szorosabb lehetett volna. Összességében rendkívül élveztem ezt az egész hetet, sajnálom, hogy az elődöntőben már nem sikerült azt nyújtanom, amire képes vagyok."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése