2010. november 18., csütörtök

Daily Mirror Grand Slam of Darts - 6. nap (csütörtök)

Csütörtökön a felső ág nyolcaddöntőit játszották le. Volt egészen egyoldalú és az utolsó dobásig kiélezett mérkőzés is. A tábla ezen felében lévő utolsó BDO-s versenyző is kiesett (a PDC-sek ezzel 8-10-re szépítettek), Tony O'Shea a nap egyetlen 100 fölötti átlaga ellenére kikapott Terry Jenkinstől. A "The Bull" mellett Wayne Jones, Gary Anderson és James Wade jutottak még be a negyeddöntőkbe.



A csütörtök esti eredmények és a felső ág további párosítása:




A mérkőzések statisztikái és a játékosok nyilatkozatai:

Wayne Jones: "Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz és igazán megkönnyebbültem, amikor Robert elhibázta a kiszállóit a vége felé. A győzelem kulcsa mindig is a befejezésben rejlik, és ebben szerencsére én voltam a jobb. Úgy érzem már közel állok ahhoz, hogy magas átlagot dobjak a színpadon is, már csak be kellene ezt bizonyítanom a következő mérkőzésen. Alig várom már, hogy jöjjön a szombati negyeddöntő."

Terry Jenkins:"Tony nagyszerűen kezdett, megérdemelten vezetett az első szünetig, de én rendkívül igyekeztem, hogy visszajöjjek a mérkőzésbe. Nagyon szeretem ezt a tornát és rendkívül boldog vagyok, hogy ott lehetek a negyeddöntőben, de ezúttal a végső győzelem a cél."
Tony O'Shea:"A vége felé több 180-ast dobtam, mint duplát, és erre ráfizettem, bár egy nagyszerű mérkőzés részese lehettem. Nem bánom, ha jó játékkal kapok ki, és ma pontosan ez történt."

Gary Anderson:"Jól sikerültek a kiszállóim és nagyon felvillanyoz a továbbjutásom. De szombaton egy másfajta mérkőzés következik számomra Wayne Jones ellenében, aki nagyszerű formában van. Ráadásul helyi illetőségű, ezért a közönség döntő többségének támogatását is maga mögött bírja - de ezzel együtt is bizakodó vagyok az esélyeimet illetően."

James Wade:"Ez aztán igazán szoros meccs volt, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy én kerültem ki győztesen belőle. Ideges is voltam, de egyúttal túl kényelmes is a közepe felé, amivel eléggé megnehezítettem saját dolgomat. Végezetül sikeresen kijöttem ebből és már nagyon várom a Terry elleni szombati negyeddöntőt. Tavaly ő vert ki, így van vele szemben törlesztenivalóm." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése