2010. november 12., péntek

Raymond van Barneveld visszatér

Az idei évben szinte csak a Premier League-ben versenyző Raymond van Barneveld újra rajthoz áll, ott lesz a hétvégén kezdődő Daily Mirror Grand Slam of Darts indulói között, miután korábbi zsarolója rács mögé került. 


Barneveld megígérte, hogy újra visszatér a rendszeres versenyzéshez, miután a hágai bíróság 12 hónapos börtönbüntetést szabott ki a korábban őt zsaroló 26 éves fiatalemberre, aki közel tízezer angol fontot próbált kicsikarni a világsztártól.

A népszerű holland játékos újra csatlakozik versenyzőtársaihoz és a Daily Mirror Grand Slam of Darts nyitófordulójában a női világbajnokság második helyezettje, Tricia Wrigh ellen kezdi meg a játékot vasárnap.


Barry Hearn, a PDC elnöke üdvözölte Barneveld visszatérését: „Sok gonosz ember van világszerte, de szeretném azt gondolni, hogy a PDC-nél tudunk segíteni a tagjainknak tanácsadással, és támogatjuk őket ott, ahol szükségük van erre. Az élet bonyolult és néha önmagunknak is okozunk nehézségeket, de Barney nem szolgált rá erre az ellene irányuló zsarolási kísérletre.”

Eddig a hír és mi tagadás, magam is érzékeltem a hiányát, amikor szeptemberben Nulandban bár ott volt a nevezési listán, végül nem láttuk a szombat reggel bemelegítő játékosok között, és hamarosan hírt kaptunk sajnálatos távolmaradásáról is – igaz abban az esetben betegsége akadályozta meg a részvételét.

Így hát welcome back Barney!

(Forrás: Daily Mirror - Magyar szöveg © 2010 Holczer Péter/Dartsvilág)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése