2010. november 17., szerda

Daily Mirror Grand Slam of Darts - 5. nap (szerda)

Lejátszották az utolsó csoportmérkőzéseket is Wolverhamptonban, megfeleződött tehát a mezőny. Phil Taylor és Raymond van Barneveld is magabiztosan jutottak végül tovább. Velük ellentétben Co Stompe (a képen) a sírból hozta vissza a győzelmet és került be szintén a legjobb 16 közé. Miután a két BDO-s győzelmet két PDC-s követett az este folyamán, nem változott a különbség köztük, az egymás elleni párharc állása jelenleg 10-7 a BDO-sok javára.



A szerdai mérkőzések eredményei: 



A mérkőzések statisztikái:

Tricia Wright a torna legmagasabb női átlagával búcsúzott Wolverhamptontól, míg Colin Lloyd hozta a kötelezőt és ezzel a csoportja élén végzett.

Scott Waites briliáns kezdéssel (3-0, sorozatban 127, 161 és 137-es kiszállókkal) állva hagyta Lewist, végül pedig a mérkőzést is megnyerve 100%-os teljesítménnyel zárta a csoportkört.

Ted Hankey is veretlenül végzett a csoporja élén. 0-2-nél még meginogni látszott a kedvező pozíció, ám 4-2-re már ő vezetett, s bár van Gerwen még ki tudott egyenlíteni, mégis Hankey örülhetett a mérkőzés végén. 

Ronnie Baxter nem akart semmit a véletlenre bízni körbeverés esetén, igyekezett a legnagyobb különbséggel nyerni és biztosítani ezzel a helyét a torna hátralévő szakaszában is.

Paul Nicholson a csoport élén állva kezdhette a mérkőzést, ám a végén mégis lecsúszott nem csupán az első, de a másoduk tobábbjutást jelentő pozícióról is, amit igen csalódottan vett tudomásul.

Bár 4-1-es vezetésénél Martin Phillips már a győzelemmel járó továbbjutásért dobhatott a D5-re, Co Stompe a legnagyobb feltámadást produkálva kiegyenlített, majd a döntő legben egy 104-es kiszállót követően vad ugrálásba kezdett a színpadon, jelezvén nem mindennapi sikerét.



Az E-H csoportok végeredményei:






Képek a közvetítésből:













Bővült a PDC-s fotógaléria is, érdemes lehet újra megtekinteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése