2010. november 19., péntek

Daily Mirror Grand Slam of Darts - 7. nap (péntek)

Teljessé vált a legjobb nyolc mezőnye Wolverhamptonban a Daily Mirror Grand Slam of Darts tornán. Hét PDC-s játékos mellett a tavalyi döntős Scott Waites (a képen) képviseli továbbra is a BDO szervezetét, miután Raymond van Barneveld sem tudta őt megállítani. Ahogy közeledik a vége, a szemüvegét máris félre tevő Phil Taylor is egyre jobban bemelegszik, ennek most Ronnie Baxter látta kárát.


A pénteki nyolcaddöntők eredményei az alsó ágon:

Colin Lloyd - Co Stompe 4-10
Ted Hankey - Steve Beaton 6-10
Scott Waites - Raymond van Barneveld 10-7
Ronnie Baxter - Phil Taylor 1-10

A mérkőzések statisztikái és a játékosok nyilatkozatai:

Co Stompe: "Mindenképpen nagyon sokat jelent számomra ez a győzelem és hogy a negyeddöntőben folytathatom, de kétszeresen is elszánt voltam, mert a fiam ideutazott Hollandiáből, hogy meglepjen. Saját maga fizette a repülőjegyét és mérföldeket gyalogolt a vonatállomástól a szállodáig, úgyhogy muszáj volt érte is küzdenem. Valóban jól megy most a játék, de tisztában vagyok vele, hogy még ennél is több kell, ha meg akarom nyerni a tornát, mert igen magas a színvonal, és sok remek játékos próbálja meg ugyanezt velem együtt."

Steve Beaton: "Nagyon örülök a győzelmemnek. Az elején szerencsém volt, hogy sikerült 3-2-re felzárkóznom még az első szünetig, aztán amikor sikerült átvennem a vezetést, már csak arra figyeltem, hogy végig meg is tartsam az előnyömet. Ted helyenként remekül játszott, de elégedett vagyok a teljesítményemmel, mert kiegyensúlyozottan megy a játék."

Scott Waites: "Őszintén szólva nagyon megkönnyebültem, hogy továbbjutottam, mert úgy vélem, hogy ez volt a leggyengébben sikerült mérkőzésem mostanában, különösen a kiszállókkal gyűlt meg bajom. Az a legfontosabb, hogy én értem el először a győzelemhez szükséges 10 leget, de Raymond nem volt igazán felpörögve ma. Tudom, hogy sokkal jobb játékos ő enneél, mint amit ma mutatott, de talán egy kicsit én is ráijesztettem a csoportkörben mutaott teljesítményemmel. Ugyanakkor én is kicsit félve tiszteltem őt, mégiscsak ő a Barney."



Folytatás szombaton 14 órakor innen:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése