2010. november 13., szombat

Phil Taylor szemüvegben folytatja

Phil "The Power" Taylor némiképp új külsővel vág neki címe megvédésének vasárnap a Daily Mirror Grand Slam of Darts viadalon Michael van Gerwen ellenében. Az 50. életévét az idén betöltő világranglista-vezető első alkalommal áll majd szemüvegben a dobóvonal mögé.

Ez a keret még csak illusztráció
Taylor erről a következőképpen vélekedett: "Autóvezetéshez és olvasáshoz már használok szemüveget, úgyhogy nem akkora dolog, hogy ezúttal játék közben is viselni fogom. Ahogy öregszik az ember, egyeseknek műfogakra, másoknak hallókészülékre van szüksége, míg sokan szemüvegesekké válnak. Soha nem lehet tudni, lehet, hogy egyszer nekem is szükségem lesz mindegyikre. A szemüveget is szoknom kell még a játék során, ez egy kicsit ugrás lesz az ismeretlenbe, de nem fogok erre hivatkozva kifogásokat keresni, ehhez hozzá kell szoknom."

"Egy ideje már ebben gyakoroltam, de most vasárnap viselem majd először verseny során. Nagyon oda kell majd figyelnem, hogy ne e körül forogjanak a gondolataim. Amíg öt nyert legre játszunk, bármi megtörténhet. Ha elveszíted az elő leget, ez rögtön ott motoszkál a fejedben. És egyetlen gyengébb dobás is a mérkőzésedbe kerülhet."

"A héten együtt edzett velem Anastasia Dobromyslova, aki azt mondta, hogy egész jól áll a szemüvegem."

A címvédő Phil Taylor, aki a múlt heti prágai győztest, Scott Waites-et győzte le a tavalyi fináléban, vasárnap délután kezdi meg az idei sorozatot a múlt hétvégén az U21-es világbajnoki döntőbe jutó holland Michael van Gerwen ellenében. Azt követően hétfőn és szerdán este mérkőzik meg Wes Newtonnal és Ted Hankey-vel a csoportkörben.
 

1 megjegyzés:

  1. Remélem, a vb-ig megszokja a pápaszemet, és úgy fog játszani, ahogy azelőtt.

    VálaszTörlés