2011. június 14., kedd

Vasas Centenáriumi Darts Liga - elődöntők (előzetes)

Egy újabb hónap elteltével, szerdán este 19 órai kezdéssel kerül sor a Vasas Centenáriumi Darts Liga elődöntőire a megszokott helyszínen, a Premier Sport Pub-ban. Az alapszakasz után kialakult sorrendnek megfelelően az első a negyedik, míg a második a harmadik helyezett ellen vívhatja ki a döntőbe kerülést.



Helyszín: Premier Sport Pub (XIV. kerület, Budapest, Szőnyi út 2.)



Elődöntők (2011.06.15.) - 8 nyert leg
19:00 Kulcsár Attila - Darányi Zoltán
20:30 Balogh Béla - Székely Pál

A résztvevő játékosok bemutatkozó anyagai az alábbi linkeken érhetők el:
Kulcsár Attila
Az első elődöntőt a csoportkört megnyerő Kulcsár Attila (Vasas SC) és a sokáig az élen is álló, végül a negyedik helyen záró Darányi Zoltán (Sport DC) vívja egymással. Az alapszakaszban a 6. fordulóban, áprilisban mérkőztek egymás ellen, akkor Kulcsár Attila nyert 6-3 arányban.
A Steel NB 2010-2011-es idényében Attila 2., míg Szultán a 4. helyen végzett.





A második elődöntőben szintén a házigazdák egyik játékosa, a csoportkört a második helyen záró Balogh Béla (Vasas SC) mérkőzik az utolsó fordulóban a harmadik helyet megszerző Székely Pál (Soul DC) ellen. Kettejük alapszakaszbeli találkozójára januárban, a 3. fordulóban került sor, melyen Penge 6-1 arányban győzött.
A Steel NB 2010-2011-es szezonját Penge a 7., míg Öcsi a 9. helyen zárta. 




A Dartsvilág olvasóinak szavazatai alapján jelen állás szerint Kulcsár Attila - Székely Pál döntőre van kilátás, ám a mérkőzések szerdai esti kezdéséig van még lehetőség újabb voksok leadására az oldal jobb oldali paneljén. 


Emlékeztetőül a csoportkört követően kialakult végeredmény:





1 megjegyzés:

  1. Nekem már van ugyan favoritom, de igazából a jó játéknak szurkolok! Szerdán találkozunk! :)
    Üdv: Polgár Péter

    VálaszTörlés