2011. június 24., péntek

Jegyek a darts világbajnokságokra

A BDO Lakeside-i világbajnokságra már igényelhetők, míg a PDC Alexandra Palace-beli világbajnokságára a jövő héttől vásárolhatók meg a belépőjegyek. Aki tehát élőben szeretné látni a világ legjobbjait a legrangosabb versenyeken, azoknak mostanában érdemes gondoskodni belépőjegyükről. Továbbá egy, a PDC VB döntőre szóló utazási ajánlat is olvasható az oldalon.



A 35. BDO világbajnokságon, amely 2012. január 7-15. között kerül megrendezésre a szervezet legjobb 32 férfi és 8 női játékosa vesz részt. Jegyek különböző napokra, illetve csomagokban vásárolhatók 20 angol fonttól kezdődően, de akár szállással együtt is kínálnak csomagokat az eseményre.

Jegyek és szállás a BDO világbajnokságra 


A PDC 2011. december 15 - 2012. január 2. között sorra kerülő világbajnokságára a PDC TV előfizetéssel rendelkezők június 27-től, mindenki más július 4-től vásárolhatja meg belépőjegyét. Az első napokban 20-30 fontért, míg a döntőre már 40-55 fontért válthatók meg a biléták. Az Egyesült Királyságon kívülről egy telefonszámon foglalhatók majd le a belépők. Hogy melyik napra mennyibe kerülnek a helyek, az itt megtekinthető.


Érkezett egy hazai utazási iroda szervezésében bonyolított utazási lehetőség is a PDC döntőjére, amely itt olvasható részletesen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése