2011. április 9., szombat

Phil Taylor Wiener Neustadt-ban!

Ha Budapesten nem is, de onnan kevesebb, mint 300 km-re élőben is megcsodálható Phil Taylor játéka, ráadásul mindez két napon keresztül, éles verseny keretében. The Power ugyanis elindul a május 14-15-i wiener neustadt-i PDC Players Championship-en.
 



A tavalyi nagyszerűen sikerült salzburgi tornát követően az idei Austrian Open-en is megerősítette indulását Phil Taylor minden idők legkiválóbb darts játékosa.

A rendezők a Nagy-Britannián kívüli eddigi legnagyobb szabású darts eseményeként harangozzák be a nyugati határszélhez igen közel eső háromnapos tornát. A wiener neustadt-i Arena Nova háromezres közönsége létszámban már-már a kisebb Premier League helyszínek létszámával vetekedhet, így minden bizonnyal felejthetetlen hangulatú sporteseményen vehet részt minden odalátogató dartsrajongó.


A tavalyi, salzburgi Austrian Open győztesei


A péntek esti kvalifikációra a nevezések száma már meghaladta a 200 főt, míg aki most dönt úgy, szeretne nézőként részese lenni a show-nak, az utolsó jegyek közül még rendelhet magának elővételben az itt már korábban többször is ismertetett módon.

A május 13-15-i eseményekről, a magyar játékosok szerepléséről a tervek szerint a Dartsvilágon folyamatosan élő, helyszíni beszámoló lesz olvasható. 


A 2010-es salzburgi Austrian Open fotógalériái az alábbiakban érhetők el:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése