2011. április 26., kedd

Dartsvilág színes - Royal Darts

Nagy-Britanniáról lévén szó az év eseményéből még a darts sem hiányozhat! Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvőjére ugyanis egy speciális nászajándékot is kapott a két Lakeside-i világbajnoktól Martin Adams-től és Trina Gulliver-től.



Martin Adams és Trina Gulliver ugyanis elküldték a világbajnokságon használt, győztes nyilaikat a királyi párnak.

Martin Adams még januárban, a harmadik BDO világbajnoki címe megszerzését követően megígérte, hogy odaajándékozza a győztes dartokat a menyegzőre, melyhez később a kilencedik női világbajnoki diadalát arató Trina Gulliver is csatlakozott, így a királyi esküvő főszereplői két dart készlettel gazdagodnak.

A különleges csomagolású, gravírozott dobozokba helyezett készleteket az április elején rendezett BDO Brit Nemzetközi, azaz az brit országok közötti csapatbajnokság helyszínéről adták fel az ifjú párnak, ahol Martin és Trina is csapatkapitányként vezették győzelemre Anglia válogatottjait.

"Örülök, hogy teljesíthettem a Lakeside-ban tett ígéretemet, és a csomagolás így még extrát is tartalmaz, hogy Trina nyilai is belekerültek" - mondta Adams. "Nagy csodálója vagyok a királyi családnak, és Vilmos herceg Kate Middleton-nal kötendő házassága még különlegesebbé teszi mind Trina mind pedig az én számomra a 2011-es esztendőt. És mivel tudok arról, hogy Vilmos herceg időnként szívesen dartsozik, egy "Wolfie" dartstáblát is mellékeltem a csomagban."

Köszönik szépen a nagyszerű ajándékot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése