2011. április 27., szerda

Nevezési határidő: május 2.

A címbeli dátumnak kettős aktualitása van. Egyrészt a XIII. Hungarian Open WDF torna meghosszabbított jelentkezési határideje, másrészt a wiener neustadt-i PDC Players Championship bajnokság nevezési határideje is egyben a felnőtt verseny vonatkozásában. Ez utóbbira nevezettek közül időközben újabb világsztárok nevei láttak napvilágot.



Már egy ideje meghosszabbításra került az eredetileg április 25-én lejáró nevezési határidő a budapesti WDF tornára, így további néhány nap még rendelkezésre áll a nevezésre a május 6-8. között a Corvin Plazában rendezendő eseményre.

E bejegyzés írásának idején a férfi egyénire 169, a nőire 21, az ifjúsági versenyszámra 24 nevezés érkezett. A férfiaknál 12 országból várhatók játékosok, hazánkból eddig 62 férfi, és 10 női versenyző jelezte indulási szándékát. A nagyobb nevek közül a férfiaknál talán Boris Krcmar-t, a hölgyeknél Irina Armstrong-ét érdemes kiemelni, de itt lesz a közelmúltbeli lengyel verseny férfi egyéni dobogósainak fele is.



A wiener neustadt-i nevezési határidő bár szintén május 2., de ez egyben a nevezési díj beérkezésére is vonatkozó határidő, így aki csupán aznap szeretne feliratkozni, a pénz átutalásával már biztosan késni fog... A kvalifikációra eddig közzétett 147 név között "nem sok" honfitársunk neve szerepel, pedig a névsort elnézve talán egyetlen ismerőst véltem felfedezni.

A napokban újabb "húzó nevek" váltak ismertté a profik élmezőnyéből. Phil Taylor részvételéről már korábban hírt adtam, immár Simon Whitlock, Terry Jenkins, Jamie Caven, Colin Osborne, Andy Hamilton, Alan Tabern, Paul Nicholson, John Part, Ronnie Baxter, Wes Newton, Steve Beaton, Colin Lloyd és Mensur Suljovic nevezése is publikussá vált.

Aki a felsorol sztárokat élőben, a helyszínen szeretné látni, azok még megválthatják belépőjegyüket az előzetes hírek alapján közel háromezer fősre bővített nézőtéren.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése