2011. február 9., szerda

Vasas Centenáriumi Darts Liga - 4. játéknap előzetes

Félidejéhez érkezik a Vasas Centenáriumi Darts Liga hét fordulós csoportköre, hiszen a 4. forduló mérkőzéseire kerül sor szerda este a Premier Sport Pubban. A Dartsvilágon a helyszínről számolunk be a mérkőzések alakulásáról, statisztikáiról, melyek felvételei pár nappal később az interneten meg is tekinthetők.



A 4. forduló menetrendje
2011. február 9., szerda
19:00 Darányi Zoltán- Mészáros Zsolt
19:50 Balogh Béla - Rucska József
20:40 Székely Pál - Kulcsár Attila
21:30 Végső János - Melisek Zsolt



A párosítást és a forduló előtti, aktuális sorrendet tekintve érdekes játéknaphoz érkezünk a félidőben. Két szélsőséges esetben - miután az első négy a második négy ellen játszik - akár erősen ketté is szakadhat, de szinte a végletekig össze is tömörülhet a mezőny a fordulót követően. Részben erre, részben pedig arra is választ kapunk majd, hogy Tar Béla legutóbbi forduló utáni keményebb értékelésében megfogalmazott észrevételeit ki mennyire fogadta meg, és mennyivel készült alaposabban és sikeresebben erre az alkalomra.

Reméljük a játékosoknak ezúttal sikerül bizonyítaniuk mind a nézők, mind a szakma, mind pedig saját maguk irányába is, hogy miért pont ők azok, akik meghívást kaptak erre a sorozatra. Ez a forduló egyben a mintát adó Premier League 2011-es nyitónapjának előestéjén kerül megrendezésre, reméljük a hazai játéknap méltó lesz az "előzenekar" szerepére.

Székely "Penge" Pál a fordulót megelőző fogadkozása saját oldalán olvasható


A résztvevő játékosok bemutatkozó anyagai az alábbi linkeken elérhetők:
(2) Végső János


1 megjegyzés:

  1. Ma megpróbálok úgy játszani, hogy ne okozzak csalódást annak, aki eljön és élőben megnéz minket.
    De ha ez nem is sikerül, a rétes ma este is nagyon finom lesz!! :)

    VálaszTörlés