2011. május 6., péntek

WDF-BDO XIII. Hungarian Open 2011 - Warm-up

83 indulója volt a péntek este a Corvin Bevásárlóközpontban rendezett XIII. Hungarian Open bemelegítő versenyének. A végső győzelmet a szombati fő verseny második kiemeltje, az angol Dave Prins szerezte meg a holland Gino Vos (a képen) döntőbeli legyőzésével. A legeredményesebben szereplő magyarok csakúgy, mint a legsikeresebb női résztvevő az ötödik helyen zárták az estét.




A szokásos laza péntek esti bemelegítéssel vette kezdetét a XIII. Hungarian Open háromnapos versenysorozata a budapesti Corvin Bevásárlóközpontban. A vak sorsolás szeszélyének következtében az első fordulóban egymás ellen állhatott a dobóléchez a szombati verseny férfi, ill. női versenyszámának első kiemeltje, azaz az angol Paul Jennings és az orosz Irina Armstrong. Párharcuk a papírformának megfelelően a férfi verseny legelőkelőbb játékosának győzelmével zárult, aki később az elődöntőben maradt csak alul honfitársával Dave Prins-szel szemben, aki szombaton a kettes kiemelési sorszámmal rajtol.




Honfitársaink közül Kerner Róbert és Kocsis Zoltán negyeddöntőben maradtak alul a holnapi napon a hölgyek versenyében rajthoz álló Racha David-del egyetemben, aki ezzel a legeredményesebben melegítő hölgy játékos lett.


Warm-up döntő:
DAVE PRINS - Gino Vos 3-1


A warm-up verseny élcsoportja:
1. DAVE PRINS (angol)
2. Gino Vos (holland)
3. Paul Jennings (angol)
    Jacques Langston (norvég)
5. Kerner Róbert
    Kocsis Zoltán
    Racha David (norvég hölgy)
    Sami Sanssi (finn) 



További fotók a warm-up versenyről
Elődöntők
Elődöntők
A két harmadik helyezett: Paul Jennings, mögötte Jacques Langston


A döntő résztvevői: Dave Prins és Gino Vos





A warm-up győztese: Dave Prins (angol)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése