2011. május 4., szerda

Új néven a világ vezető darts magazinja

A korábban We Love Darts néven népszerűvé vált, önmagát - nyilván nem alaptalanul - egyszerűen csak a "Number One Darts Magazine"-nak tituláló újság május 5-től új néven Darts Monthly-ként jelenik meg - a nevéből fakadóan is - havonta.


Az új magazin megjelenésével párhuzamosan a kiadók egy honlapot is ígérnek hírekkel, interjúkkal a darts világából - értelemszerűen angolul.

A Darts Monthly magazin a szerkesztők szerint minden igazi dartsrajongónak szól, azoknak is, akik csupán a karosszékből szeretik követni a darts eseményeit, vagy legyenek akár a játékot rendszeresen űzők, avagy azzal éppen csak ismerkedők.

Az ígéret szerint exkluzív interjúk a játékosokkal, háttér információk, és olyan szakértők hasábjai, mint Wayne Mardle, Rod Harrington, Eric Bristow és Bob Anderson teszik majd a magazint azzá, amitől a sportágat szeretők első számú és legkedveltebb információforrásává válhat.


1 megjegyzés:

  1. Remek lap mondhatom! 84 oldalon a világ elitje, riportok, háttér információk, raglisták, versenyeredmények, értékelések. Történelem, pályafutások. Híres Darts rajongók rovat (Robbie Savage) Az első szám fontosabb szereplői Andy Hamilton, Dennis Priestley, Garry Anderson, Phil Taylor, Colin Lloyd, Raymond Barneveld.

    VálaszTörlés