2011. május 13., péntek

Technikai közlemény

A Dartsvilág a Blogger.com oldalain üzemel. A Blogger oldalai csütörtök este 22 óra óta nem voltak szerkeszthetők, csupán az addigi tartalom volt olvasható. Ezt péntek reggelre megfejelték azzal, hogy hirtelen a szerda esti állapotot töltötték rá, de továbbra sem volt szerkeszthető az oldal. Pénteken 19 óra előtt sikerült először az oldalra újra belépni, de még ekkor is a szerda esti állapot látható rajta.


Ezt szinte biztosan azt jelenti, hogy a szerda 19 óra utáni anyagok elvesztek. A Dartsvilágon csütörtökön estig közzétett minden anyagom eltűnt, beleértve a Vasas Centenáriumi Liga utolsó fordulójáról írt képes összefoglalót és a hétvégi PDC tornáról írt hosszabb előzetest is. Az egyetlen jó hír, hogy úgy tűnik, újra szerkeszthető az oldal.

Roppant csalódott vagyok a szolgáltató működése miatt, azt is beleértve, hogy semmiről semmiféle tájékoztatást sem adott, fentiek kizárólag a saját tapasztalataim az oldalammal kapcsolatban.

Először is megpróbálok tudósítani a péntek esti PDC kvalifikációról, majd az éjszaka folyamán amit még lehet, igyekszem helyreállítani. A Vasas cikk elveszett, azt nem tudom újra megírni, a PDC-s írás előkerítésére még látok reményt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése