2013. január 10., csütörtök

Továbbra is takarék lángon

Az utóbbi hetek némi aktivitása alatt sokszor kaptam meg a kérdést, hogy újra elindul-e a Dartsvilág. Ebben azonban nincs változás, az oldal eredeti intenzitással történő frissítését, rendszeres cikkek írását a korábban már megfogalmazottak szerint nem tervezem (kivétel azért erősítheti ezt a szabályt).




Más kérdés, hogy ebben a nemzetközi darts tekintetében kiemelten intenzív időszakban a jobb oldali panelen található linkek frissültek/frissülnek, a SkySports-on és az ESPN-en közvetített események élőben nézhetők, illetve készült egy összefoglaló oldal a jelenleg is zajló BDO világbajnokságról (menetrenddel, eredményekkel, élő közvetítéssel). Ezen túlmenően pedig akik a Dartsvilág Facebook oldalára feliratkoztak, azon keresztül relatív sok, általam érdekesnek tartott hírről, linkről kaptak tájékoztatást.

Az oldal továbbá alkalmas arra, hogy egyrészt a jobb oldali panel linkjei mögött érdekes tartalmakhoz jussanak az érdeklődők (pl. Ajánló), illetve a 2010-2012-es év gazdag archívuma jól kereshetően visszanézhető, olvasható legyen. Ebben elsősorban a Címkefelhő megfelelő kulcsszava, másrészt a Blogarchívum ad jelentős segítséget. E mellett - amíg az interneten többnyire megbízhatóan elérhető - a mypremium.tv keretében a SkySports (aktuálisan az ESPN adása is),  addig az továbbra is élőben nézhető lesz. Így várhatóan a 2013-as Premier League februárban induló játéknapjai is, melyhez útmutatásként szintén készülőben van egy összefoglaló külön oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése