2013. január 28., hétfő

Ajándéksorsolás a Dartsvilág olvasóinak

Úgy gondoltam, hogy a közelgő PDC Csapat Világkupa magyar részvételének örömére hirdetek egy ajándéksorsolást a Dartsvilág olvasóinak. A részvételi feltételek roppant egyszerűek, mindenki részt vesz a sorsolásban, aki fel van iratkozva a Dartsvilág Facebook oldalára. A Dartsvilágon lévő egyéb regisztráció híján ezen - nyilván a teljesnél némileg szűkebb - olvasói kör számára nyílnak meg a nyerési esélyek.


A sorsolásra a PDC World Cup of Darts befejezését követően, a február 4-i héten kerül majd sor, közjegyző távollétében. A sorsoláshoz ezt a véletlenszám generátort fogom használni, amely a nyeremények számának megfelelő számú nyertes számot fog kiadni. A kapott számok a Dartsvilágot a Facebookon Like-olók időrendi sorrendjének megfelelően adják majd ki a nyerteseket. (Tehát, aki anno elsőként kedvelte az oldalt, övé az 1-es sorszám.) A nyerteseknek egy hét áll rendelkezésre, hogy egyeztessük a kézbesítési címet. Ha egy héten belül nem sikerül felvenni a nyertessel a kapcsolatot, akkor helyette más nyertes kerül kisorsolásra.

Miután az ötlet felmerülését követően Bezzeg Nándor azonnal önként csatlakozott a játékhoz, ezért egy általa felajánlott értékes nyeremény is kisorsolásra kerül. 

És akkor a felkínált nyeremények (ebben a sorrendben szerepelnek a sorsolásban):

1. A PDC World Cup of Darts 2012-es kiírásának győztes (Anglia) fotója, Phil Taylor és Adrian Lewis által eredetiben aláírva, 15x10 cm-es méretben.




2. A PDC World Cup of Darts 2012-es ezüstérmesének (Ausztrália) fotója, Simon Whitlock és Paul Nicholson által eredetiben aláírva, 15x10 cm-es méretben.




3. A PDC World Cup of Darts 2013-as magyar válogatottjának fotója, Bezzeg Nándor és Mészáros Zsolt által eredetiben aláírva, 15x10 cm-es méretben.




4. Bezzeg Nándor Unicorn-os nyílkészlete


  

Jó játékot és legfőképp szurkoljunk együtt minél többen a Magyarország csapatának!
        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése