2012. május 28., hétfő

"Szolgálati közlemény" 2.

Jelen bejelentés nem előzmény nélküli, tavaly augusztusban már jeleztem, hogy alacsonyabb intenzitással tervezem folytatni az oldal szerkesztését. Ez csak részben sikerült, az események sokszor magukkal ragadtak, így azóta a bejegyzések száma másfélszeresére, az oldalletöltések száma több, mint kétszeresére nőtt, és mára a negyedmilliót közelítette meg. Most azonban határozottabb lépésre szánom el magam, befejezem a Dartsvilág szerkesztését. Az oldal archívumként egyelőre elérhető marad, a korábban megjelent írások visszanézhetők, kereshetők, a linkgyűjtemény működik, s zárásnak felkerült a SkySports adásainak megtekintési lehetősége - a darts műsorok linkjével - a sportcsatorna élő darts közvetítéseinek nyomon követésére mindaddig, amíg a mypremium.tv adásai elérhetők. Mindenkinek további jó szórakozást és jó játékot a táblák előtt!

15 megjegyzés:

  1. Lesz aki folytatja a szerkesztését?

    VálaszTörlés
  2. Az utóbbi idők legrosszabb dartsos híre. Kiváló újságot készítettél, maximális köszönet érte. Csak remélni tudom, hogy hiányozni fog ez a munka és egyszer, talán nem is olyan sokára, folytatod ezt a páratlan sikerű újságot.

    Köszi.

    T Laci

    VálaszTörlés
  3. Végtelenül sajnálom! Köszi, hogy eddig volt...

    VálaszTörlés
  4. Kár érte... :( Köszönet az eddigiekért!
    Attis

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük az eddigi munkádat !

    VálaszTörlés
  6. Nagyon sajnálom, köszönöm, hogy eddig szerkesztetted!

    Üdv,

    V. Tamás

    VálaszTörlés
  7. Többfelől is elhangzott a kérdés: „Miért?”. Nincs rá semmilyen drámai válasz. Belefáradtam, és szeretném másra fordítani a közelmúltban a Dartsvilággal töltött időt. Aki csinált már hasonlót, tudja ez mivel jár. Egy jó ideje már sokkal inkább volt nyűg és teher, mint élvezet. Fénykorában csináltam egy bizonyos színvonalon, én másképp nem tudom ezt művelni. És miután azon a szinten már nem megy, nem is akarom úgy folytatni, ebből egyenesen következik, hogy akkor befejezem. Mindenkinek köszönöm a látogatásokat, az olvasást, az elismerő szavakat!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon színvonalas oldalt volt ez!! Rengeteget olvastam a cikkeket, nagy lökést adott amikor elkezdtem játszani köszönet érte, és ha esetleg még visszatérnél, ne fogd vissza magad:) várunk...

    VálaszTörlés
  9. Remélem az oldal készítője olvassa még a hozzászólásokat, mert egy kérdésem lenne hozzá.
    Abszolút tiszteletben tartom a döntésed, a Te szíved joga. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg a PDC VB 2 hete (+BDO esetleg) alatt nincs kedved-e "aktivizálni magad", mert legalább a sportág legnagyobb eseményekor szívesen olvasnám a hasznos észrevételeidet (ha belefér).

    VálaszTörlés
  10. Ritkán, de azért időnként előfordulok még itt.
    Bár az említett események még messze vannak, jelenleg nagyon valószínűtlennek tartom, hogy beszámolnék majd itt a történéseikről.
    Sajnálom, hogy nem tudok biztatóbb hírekkel szolgálni, köszönöm ugyanakkor a korábbiakra szóló elismeréseket.

    VálaszTörlés
  11. remélem feléled a kedved hamarosan:)

    VálaszTörlés
  12. Én is épp a VB miatt találtam meg az oldalt. Hét nem éledt fel a kedved sajnos. :(

    VálaszTörlés
  13. Írásokat valóban nem szándékozok megjeleníteni, ugyanakkor néhány aktuális link a vb ideje alatt megtalálható a jobb oldali panelen, melyek segíthetnek a fontosabb információkhoz jutáshoz.

    VálaszTörlés