2012. február 17., péntek

Steel Nemzeti Bajnokság VI. forduló, Győr - előzetes

Minden bizonnyal a tél - talán - utolsó támadásainak is "köszönhetően" mindössze 63 férfi és 9 női játékos részvételével rendezik meg szombaton Győrben a Steel Nemzeti Bajnokság VI. fordulóját. A verseny a korábban kihirdetett időpontnál egy órával később, 11 órakor kezdődik a győri ETO Park-ban. A jó szokásoknak megfelelően vasárnap ugyanott az amatőrök is kipróbálhatják magukat versenykörülmények között.


Sajnálatos módon erősen megfogyatkozott mezőnnyel rajtol szombaton a sorozat hatodik fordulója, ám ez természetesen nem érvényes az élmezőny tagjaira, akik jelen lesznek a 11 órás rajtnál. Komolyabb létszámmal mindössze három klub képviselteti magát a férfiaknál: a Sport DC 13, a győriek 9, míg a Vasas SC 7 versenyzővel vág neki a játéknak.

A sorsolás alapján a férfiaknál még a tábladöntőket megelőzően összecsaphat Balogh Béla, Nyíregyházki István és Rucska József a 3-as, Darányi Zoltán és Vágó András a 9-es, valamint Székely Pál és Varró Gábor a 12-es táblánál.

A nyolc közé kerülésért a papírformák esetén akár újabb érdekes Bezzeg Nándor - Szabados Attila mérkőzésre van kilátás, de ugyanekkor kerülhet sor egy Melisek Zsolt - Kaufmann Krisztián összecsapásra is.

A hölgyeknél minden adott ahhoz, hogy Ihász Veronika folytassa hosszú menetelését, hiszen az idei évben a sorozatot 100%-os teljesítménnyel vezető női éljátékosunk hazai környezetben, egy újabb sikeres külföldi szereplés élményével gazdagodva kezdheti meg a szombati játéknapot.

Sikeres versenyzést, jó játékot mindenkinek Győrben! 

A győri forduló nevezési listája és táblabeosztása.


Az összetett élmezőnyök az VI. fordulót megelőzően: 

Férfiak
1. Bezzeg Nándor (Vasas SC) 186 pont
2. Melisek Zsolt (Pestújhelyi SC) 122 pont
3. Darányi Zoltán (Sport DC) 118 pont
4. Kovács Patrik (XXI. Század SE) 114 pont
5. Kulcsár Attila (Vasas SC) 84 pont
6. Mester Zoltán (T20 DC) 82 pont
7. Székely Levente (Soul DC) 64 pont 
8. Nyíregyházki István (Tótkomlósi DC) 62 pont

Nők
1. Ihász Veronika (Győri DC) 200 pont
2. Kautzky Nóra (Soul DC) 132 pont
3. Puskás Erzsébet (Vecsés) 116 pont
4. Harsányi Enikő (Wekerlei BSE) 106 pont 
    Mayerné Takács Rita (Vasas SC) 106 pont




A vasárnap a jó szokásoknak megfelelően újra az amatőröké, azonos helyszínen és dobóállásoknál a játékkal szívesen ismerkedők is kipróbálhatják tudásukat. Erről versenykiírás itt olvasható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése