2013. február 1., péntek

Sima vereség Belgiumtól, javítási lehetőség szombaton

Nagyon sima vereséget szenvedett a magyar csapat a PDC World Cup of Darts nyitómérkőzésén. Belgium csapata 5-0 arányban múlta felül a mieinket. Így este a belgák folytathatják menetelésüket Észak-Írország ellen, míg Nándiék szombaton 14 órától mutathatják meg szintén az észak-írek ellen, hogy ennél ők többre is képesek.

A meccsről többet most nem is fogok írni. Egyrészt mert igazából nem is láttam - fotóztam. Másrészt onnan nézve nagyon sima volt. (De a statisztikára tekintve az első 9 nyíl átlaga végképp beszédes.) Van viszont javítási lehetőség Észak-Írország ellen. Továbbjutásról azonban már csak akkor ábrándozhatunk még holnap is, ha este a belgák legyőzik az észak-íreket is. Ellenkező esetben már csak a körbeverésben reménykedhetnénk, ám akkor a legarányunk szinte biztosan az utolsó helyre rangsorolna a csoportban.

Jöjjön tehát a mérkőzés statisztikája, és néhány fotó - valamint drukkoljunk ismét a magyar csapatnak szombaton 14 órától. (Részletesebb, egyénekre bontott statisztika a DartsBlog-on olvasható.)

Az összes mérkőzés eredménye, az egész torna menetrendje, valamint az élő közvetítés megtekinthető a verseny külön oldalán.
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése