2013. február 9., szombat

Megtörtént a sorsolás - megvannak a nyertesek

Kisorsolásra kerültek a korábban ígért ajándékok a Dartsvilág Facebook oldalára feliratkozottak között. A sorsolás időpontjában 316 fő vett részt rajta. Az alábbiakban elolvasható, hogy kik nyerték az eredetiben dedikált fotókat és Bezzeg Nándor Unicornos nyílkészletét.
Bezzeg Nándornak ezúton is köszönöm, hogy az általa felajánlott értékes készlettel növelte e nyereménysorsolás rangját.

A sorsolást ezzel a véletlenszám generátorral végeztem el, melynek eredménye az alábbi volt:


A nyertes sorszámokhoz a Dartsvilág Facebook oldalán időrendi sorrendben érkezett Like-okat kerestem ki, így derült ki a nyertesek névsora. 

Gratulálok a nyerteseknek, akiket ezúton is kérem, hogy a Facebookon keresztül egy héten belül jelentkezzenek a nyereményeikért, hogy azok eljuttatási módját egyeztethessük. (Ha valamely nyereményért nem jelentkezik a nyertes február 17-én éjfélig, akkor helyette más nyertes kerül kisorsolásra.) 


1. A PDC World Cup of Darts 2012-es kiírásának győztes (Anglia) fotója, Phil Taylor és Adrian Lewis által eredetiben aláírva, 15x10 cm-es méretben.


Nyerte: (291) - László Sveda 2. A PDC World Cup of Darts 2012-es ezüstérmesének (Ausztrália) fotója, Simon Whitlock és Paul Nicholson által eredetiben aláírva, 15x10 cm-es méretben.


Nyerte: (1) - Péter Polgár

3. A PDC World Cup of Darts 2013-as magyar válogatottjának fotója, Bezzeg Nándor és Mészáros Zsolt által eredetiben aláírva, 15x10 cm-es méretben.


Nyerte: (247) - Viktória Győri


4. Bezzeg Nándor Unicorn-os nyílkészlete és hozzá egy Bezzeg Nándor által eredetiben aláírt fotó, 15x10 cm-es méretben.


Nyerte: (217) - Zsolt Kmetyo 2 megjegyzés:

  1. Juhúúú! Whitlock-Nicholson dedikált kép. Lesz helye a nappaliban :) Köszi!
    P.P.

    VálaszTörlés
  2. hol lehet ilyen Bezzeg Nándor-os nyílkészletet venni?

    VálaszTörlés