2012. április 19., csütörtök

24. Bull's German Open - népes magyar csapattal

A hétvégén Bochumban kerül sor a 24. Bull's German Openre a WDF égisze alatt. A háromnapos esemény a szokott menetrendben zajlik majd, a pénteki warm-up-ot szombaton az egyéni, vasárnap pedig a páros és az ifjúsági versenyszámok követik majd. Jelentős számban utaznak hazánkból is a nagyszabású tornára, 12 magyar versenyző is nevezett a világsztárokat is felvonultató megmérettetésre, melyen 16.500 euro talál majd gazdára.


A szombati egyéni versenyek során a hölgyeknél a 164 résztvevő között található Ihász Veronika, Kiss Viktória és Wachter Nikolett neve is, olyan lehetséges ellenfelek között, mint Deta Hedman, Anastasia Dobromyslova, Irina Armstrong, Lorraine Farlam, Trina Gulliver, Francisca Hoenselar és Karin Krappen. De ott lesz az indulók között az immár hazai színekben versenyző Marene Westermann is, aki korábban Rácz Mariannként még piros-fehér-zöldben ért el sikereket.

Ugyanaznap a férfiaknál (854 nevező) Darányi Zoltán, Filyó Tibor, Kovács Patrik, Mészáros Zsolt, Petz Balázs, Rucska József, Vass Péter, Vereczkey Lajos és Ziegenhám Medárd veszik fel a harcot többek között Martin Adams, Scott Waites, Tony O'Shea, Ross Montgomery, Christian Kist, Jan Dekker, Robbie Green, Martin Phillips - vagyis tulajdonképpen a teljes BDO-s világelittel együtt.

Vasárnap három férfi és egy női párosunk szerepel majd (264 ill. 59 nevező között), míg Kovács Patrik az ifjúságiak mezőnyében (96 nevező) talán a legjobb esélyekkel bír az egész hétvégi magyar szereplés tekintetében. 

Jó játékot, sok sikert, hajrá magyarok!


5 megjegyzés:

  1. Szerencsére Sokkal többen leszünk mint 11.
    Üdv. P.B

    VálaszTörlés
  2. A neten lehet majd látni valahol a közvetítést?

    VálaszTörlés
  3. Petz Balázs valóban kimaradt a listából, elnézést érte, ezennel 12 tagúra bővítve a magyarok névsora.
    Nincs közvetítés az eseményről.

    VálaszTörlés
  4. Rucska József legjobb 32-ben végzett!

    VálaszTörlés
  5. Darányi Zoli Nagyon jól játszott, kár hogy kiesett. Gratulálok Zoli!
    Petzs Balázs

    VálaszTörlés