2012. április 22., vasárnap

24. Bull's German Open - hétvégi eredmények

Deta Hedman nyerte a hölgyek, míg Geert de Vos a férfiak egyéni versenyét Bochumban, a 24. Bull's German Openen. A magyarok közül a férfiak mezőnyében Rucska József, a hölgyeknél Ihász Veronika és Kiss Viktória szerepeltek a legeredményesebben, mindhárman egyaránt a 33. helyen zárták a versenyt. Vasárnap az ifjúságiak mezőnyében Kovács Patrik 3. lett, a női párosoknál Kiss Viktória angol partnerével az 5. helyen végzett.


A hölgyeknél (164 nevező) Wachter Nikolett már a nyitófordulóban a később döntős, végül második helyen végző Lorraine Farlam ellen kezdett, nem egy szerencsés sorsolás volt tehát az övé. Ihász Veronika és Kiss Viktória pedig egy-egy győztes mérkőzést követően szaladt bele Julie Gore-ba és Anastasia Dobromyslovába. Utóbbi mérkőzésen nagyszerűen helytállt a magyar versenyző, aki 0-2-ről kiegyenlítve még mérkőzésnyílhoz is jutott az aktuális világbajnok ellen, így kis híján a női mezőny legnagyobb szenzációját szolgáltatta. Végül azonban az orosz hölgy dobta meg a győztes kiszállót és lépett tovább. Ezzel Ihász Veronika és Kiss Viktória is a 33. helyen zártak.

A magyar hölgyek utolsó fordulóinak eredményei:
Ihász Veronika - Julie Gore 0-3 (a 32 közé kerülésért)
Kiss Viktória - Anastasia Dobromyslova 2-3 (a 32 közé kerülésért)
Wachter Nikolett - Lorraine Farlam 0-3 (az 1. fordulóban)

A női egyéni verseny eredményei a legjobb 16-tól:

Lorraine Farlam és Deta Hedman (forrás: liveticker)


A férfiaknál (859 nevező) a magyarok közül - a lenti táblán is látszik - Rucska József szerepelt a legjobban, aki a 32 közé kerülésért kapott csak ki Stefan Depreeztől. Ezzel pl. az aktuális világbajnoknál, Christian Kistnél jobban szerepelt ezen a versenyen, a 33. helyen végezve.

Darányi Zoltán, Mészáros Zsolt és Ziegenhám Medárd a 129., Vereczkey Lajos és Vass Péter a 257. lett, míg Kovács Patrik és Filyó Tibor szoros mérkőzéseken ugyan, de már az első körben búcsúztak.

A férfi egyéni verseny eredményei a legjobb 64-től:

Geert de Vos és Alan Norris (forrás: liveticker)

Vasárnap - a várakozásainkat igazolva - Kovács Patrik érte el a legjobb magyar eredményt, az ifjúsági fiúknál a 3. helyen végzett! Gratulálunk!


Mike Zuydwijk és Jeffrey de Zwaan (forrás: liveticker)


A női párosoknál Kiss Viktória angol - stílszerűen Little nevű - partnerével az 5. helyig menetelt, ismét egy 3-2-es vereséggel búcsúzva a további küzdelmektől.


Deta Hedman és Trina Gulliver (forrás: liveticker)

A férfi párosoknál a Darányi Zoltán-Mészáros Zsolt duó a Darry Fitton-Tony O'Shea minden tekintetben "nehézsúlyú" angol párossal szemben maradt alul. Az eredmény 0-3 lett, de a hírek szerint nagyszerűen helytálltak a magyar fiatalok, akik ezzel a 33. helyen zártak.


Clive Barden és Steve Douglas (forrás: liveticker)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése