2010. március 3., szerda

Így indult...

Tegnap váltottunk levelet róla Bezzeg Nándival, hogy ugyan nem utazik a hétvégi PDC versenyre a németországi Gladbeckbe, de májusban megy Salzburgba. Ezen aztán egy kicsit elgondolkozva úgy döntöttem, nekem is ott a helyem. Na nem játékosként, de nézőként és akkor már egyben a DartsBlog tudósítójaként is. Végülis jó lenne látni a sportág krémjét, és erre ennél nincs közelebbi helyszín, mint Salzburg.

Szóval megnéztem az időpontot, május 15-16. Nem rossz, bár lehetne jobb is... Aztán egy kis keresgélés után azon kaptam magam, hogy már nem is lehet rá jegyet kapni, mint ahogy már az októberi német bajnokságra sem... A helyzet tehát nehezedett, de nem adom fel. Megpróbálkozom médiaként akkreditálni magam. Végülis úgyis jó lenne fotózni is és a DartsBlogot is tudósítom, tehát egyértelmű, hogy médiaakkreditációt kérek.

Ja, és azt is kitaláltam, hogy elindítom ezt a blogot, ezen keresztül próbálok majd online is beszámolni a helyszínről, ha összejön. Úgy vélem, ez kezelhetőbb lesz több szempontból is, mint a DarsBlogon ezt megtenni, de természetesen oda is jut majd összefoglaló és képek a tervek szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése