2011. november 21., hétfő

Szerdán lezárul a Vasas Centenáriumi Darts Liga sorozat

November 23-án, szerdán 19 órai kezdéssel rendezik Budapesten a Premier Sport Pub-ban a Vasas Centenáriumi Darts Liga helyosztóit. Elsőként a harmadik helyért vív meg két hazai játékos, Balogh Béla és Kulcsár Attila, majd a sorozat zárásaként következik a döntő Darányi Zoltán (Sport DC) és Székely Pál (Soul DC) részvételével. Remélhetőleg a közönség is kitesz magáért, és jó hangulatot varázsolnak a helyszíni televíziós felvételhez.




2010. december 2-án, nyolc játékos részvételével kezdődött, és közel egy év elteltével négy játékos helyosztóival fejeződik be a Vasas Centenáriumi Darts Liga. Az eredetileg világsztárral és tv-közvetítéssel beharangozott rendezvényből egy televíziós felvétel maradt a döntőre, amely decemberben kerül adásba a Sport TV-n és a Digisporton.

A teljes versenysorozat követhető volt a Dartsvilágon, ezért ezúttal elsősorban a korábban megjelentekre utalnék, illetve várom még a döntő másik résztvevőjének, Darányi Zoltánnak az előzetes nyilatkozatát, amely megérkezését követően szintén olvasható lesz az oldalon.

Minden eddigi eredmény és képgaléria, valamint a versenynapokon készült beszámolók és a játékosokat bemutató interjúk elérhetők a Dartsvilágon erről az oldalról.

A döntő egyik résztvevőjével, Székely "Penge" Pállal készült szeptember végi interjú itt érhető el. Penge egyébként "megvadulva" új bevonulózenére érkezik majd szerdán este a küzdőtérre.


A szerdai fellépők
 
Székely Pál, Balogh Béla, Darányi Zoltán és Kulcsár Attila

A döntő résztvevői

Székely "Penge" Pál és Darányi "Szultán" Zoltán

Végül pedig a meghívó szerda estére



4 megjegyzés: