2010. február 22., hétfő

Gera korábbi klubjának nélkülözhetetlen úticsomagja

Hogy mit rejt Gera Zoltán előző angliai klubjának egyik nélkülözhetetlen csomagja, melyet minden idegenbeli mérkőzésükre gondosan összepakolnak? A megfejtés egy hordozható állványra szerelt darts tábla, melyet a csapat kapusa és egyben csapatkapitánya mindig gondosan odakészít a többi útiholmi mellé. A West Bromwich Albion futballistái ilyen „új módszerrel” készülnek fel az idegenbeli mérkőzéseikre – dartsoznak.

Nagyszerű lehetőséget biztosít számukra a tábla, hogy mind a szállodában, mind pedig az edzőpályánál köré gyűljön a csapat és összemérjék ügyességüket egy kis barátságos rivalizálás közepette. Jó alkalomnak tartják a focisták a játékot a csapategység építésében és szívesen ellátogatnának csapatostul az egyik Premier League estére is, ha időbeosztásuk engedné. „Nehéz játék és közben rájössz, hogy milyen felkészültek is a profi dartsok” – mondják a WBA labdarúgói.

Miután Gera már továbbállt a ködös Albionból és manapság Londonban rúgja a labdát, azt sajnos nem tudjuk meg, hogy mire képes az egyik legjobb magyar futballista a dartstábla előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése