2010. április 10., szombat

PDC színes - James Wade glasgow-i felkészülése

Aki kíváncsi rá, hogyan készült fel James Wade az áprilisi glasgow-i Premier League találkozójára, melyet végül győztesen vívott meg Mervyn King ellenében, az alábbi rövid hírből megtudhatja.

A mérkőzést megelőző estére a PDC Whyte & Mackay Premier League hírverő kampánya keretében James Wade részvételével szervezett bemutató eseményt Glasgow-ban az Osmosis bárban. Egy játék keretében már előzetesen meghirdették, hogy a helyes választ beküldők egy leg játéklehetőséget nyerhetnek a világranglista harmadik helyezettje, a Premier League jelenlegi címvédője ellen!

Az esemény nagy sikert aratott, számos pozitív visszajelzés érkezett róla. Wade végül a tervezettnél tovább is a helyszínen marad, hogy ne csupán a játék nyertesei ellen, de még néhány további, a helyszínen kiválasztott szerencsés szurkoló ellen is megmérkőzzön. Végezetül válaszolt a feltett kérdésekre, kiosztott számos autogramot és fényképezkedett a rajongóival, igazán nagyszerű pacák volt az este folyamán.

Az igen közvetlen hangulatú eseményről számos videó is napvilágot látott, ezek az alábbi helyen elérhetők, megtekinthetők. Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése